Konu: F1 Manager 2001 Full İndir Download + Crack C.tesi Ara. 05, 2009 10:31 pm
oyunun adı F1 manager 2000 (ya da F1 Official Team Manager) bu oyunun adını belki 2001 belki 2002 de duydum. çok aradım internette ama bulamadım. dosya indirmek için genelde p2p ağlarını kullanıyordum Torrent kullanmıyordum. geçenlerde (aradan geçen bunca yıldan sonra ) torrent olayını denemek istedim. aklıma gelen ilk indirileceklerden birisi bu oldu. indirdim denedim. çalıştı. şimdi de sizlerle paylaşmak istiyorum. celeron 500 ile 1.5 saat sürmüştü. ve ilk parçayı yüklemiştim aklıma geldiğinde. cd içeriğinin bütün olarak kopyasıdır. açmak için herhangi bir programa ihtiyaç yok. ben cd ye yazdıktan sonra yükleme yapmıştım. crack dosyasını oyun klasörünün içine kopyalayın. içindeki F1OTM.exe dosyası ile değiştirin. çalışacaktır. oyun dili ingilizce. oyundan kısaca bahsetmek gerekirse: hepimiz championship manager tarzı oyunları biliriz. (şahsen ben hiç oynamadım ama tarz olarak bilirim) bu oyunlarda bir futbol takımını yönetir onun herşeyinden sorumlu olursunuz. işte f1 manager oyununda da bir f1 takımının patronu oluyorsunuz. onun her şeyinden sorumlu oluyorsunuz. sürücüler, teknik ekip patronu ve mühendisleri, pazarlama ekibi patronu ve çalışanları, dizayn ekibi başı ve çalışanları kısacası hepsini siz göreve getiriyorsunuz. yarış öncelerinde ve ara sezonlarda test edilebilecek pistlerde araç için geliştirilmiş unsurları (ön kanat arka kanat ana gövde ve diğer aerodinamik parçalar) test edip gerekli ayarlamaları yapıyorsunuz. araç ekipmanlarının geliştirilmesini sağlıyorsunuz. yarışlarda kullanılacak stratejileri belirliyorsunuz. araç üzerindeki reklamlar için gerekli bağlamaları yapıyorsunuz. yarışlarda direksiyona geçip araç kullanmıyorsunuz elbette. ama araç üstü kameralardan yarışı takip edip aracın yıpranma durumuna göre hızlan yavaşla iyice yavaşla pite gir gibi komutları verebiliyorsunuz. kısacası f1 dünyasının minyatürize edilmiş ve oyunlaştırılmış bir hali. özellikle gerçek F1 fanatiklerinin beğenerek oynayacakları bir oyun.